03Απρίλιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Επιμελητήριο Ηλείας: Επιστολή στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Επιμελητήριο Ηλείας: Επιστολή στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Επιστολή προς τον 

Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Ηλείας κ.Κώστας Νικολούτσος, την οποία και κοινοποιεί στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τον  Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον  Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Βασίλειο Γιαννόπουλο.

Αναλυτικά αναφέρει: 

Κύριοι,
Στο πλαίσιο της Εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση του σοβαρού προσφυγικού προβλήματος, η Ιερή Μητρόπολη Ηλείας δια του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ηλείας έθεσε στην διάθεση της Ελληνικής Πολιτείας 3 δομές για στέγαση Σύρων προσφύγων, δηλαδή στην Ιερά Μονή Κάτω Δίβρης, την Μονή Πορετσού και τμήμα των εγκαταστάσεων στην Αγία Φιλοθέη για στέγαση οικογενειών Σύρων προσφύγων.
Για να συνδράμουμε ως τοπική κοινωνία στην παραπάνω προσπάθεια, σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι πολλές επιχειρήσεις της Ηλείας έχουν την δυνατότητα να καλύψουν ανάγκες όπως η τροφοδοσία, ο εξοπλισμός και οι κατασκευές.
Προς τούτο θα ήταν χρήσιμο να προσφύγετε στις τοπικές επιχειρήσεις μέσω των δικών σας διαδικασιών για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων βάσει των προδιαγραφών που θα θέσετε.
Ως Επιμελητήριο είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε βοήθεια στην οργάνωση και διεκπεραίωση των παραπάνω συνεργειών με την επιχειρηματικότητα της Ηλείας.

Με εκτίμηση

Κων/νος Νικολούτσος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!