21Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Αυτό θα πει τύχη-βουνό: Γλίτωσε από την φονική πτήση του ρωσικού Airbus για 170 δολάρια

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Αυτό θα πει τύχη-βουνό: Γλίτωσε από την φονική πτήση του ρωσικού Airbus για 170 δολάρια

Αυτό θα πει τύχη-βουνό: Γλίτωσε από την φονική πτήση του ρωσικού Airbus για 170 δολάρια

«Θα ανάψω ένα κερί για την τύχη μου»

Τόση ήταν η διαφορά του εισιτηρίου που βρήκε η νεαρή Εκατερίνα για πτήση με προορισμό τη Μόσχα σε σχέση με τη μοιραία πτήση προς την Αγία Πετρούπολη

Τελευταία στιγμή γλίτωσε η Εκατερίνα Γκουινέν, όπως αναφέρει το protothema.gr, από την πόλη Περτοζαβόντσκ από το να βρεθεί στη μοιραία πτήση 7K9268 που συνετρίβη πάνω από τη Χερσόνησο του Σίνα προκαλώντας το θάνατο και των 224 επιβαινόντων σε αυτή.

Αυτό που γλίτωσε την Εκατερίνα ήταν 170 δολλάρια. Τόσο ήταν φτηνότερο το εισιτήριο που βρήκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή για πτήση με προορισμό τη Μόσχα αντί για την πτήση προς την Αγία Πετρούπολη στην οποία είχε κλείσει αρχικά εισιτήριο.

«Η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο 15 λεπτά μετά την είδηση της συντριβής του αεροσκάφους. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για μένα καθώς η μητέρα μου απο χιλίαδες χιλιόμετρα μακριά μου είπε κλαίγοντας "Δόξα τω Θεω είσαι ζωντανή". Τότε κατάλαβα από τι ακριβώς γλίτωσα» θυμάται η Εκατερίνα.

Η πτήση της νεαρής Ρωσίδας αναχώρησε περίπου 10 ώρες μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα.

«Στην πτήση της επιστροφή επικρατούσε νεκρική σιγή. Όλοι ήταν στην τσίτα και ανησυχούσαν με τον παραμικρό θόρυβο και το παραμικρό τρίξιμο» περιγράφει το κλίμα στην πτήση προς τη Μόσχα.

«Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πάω στην εκκλησία και θα ανάψω ένα κερί για την τύχη μου αλλά και στη μνήμη όλων των θυμάτων» λέει τώρα η Εκατερίνα.

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!