22Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Κόσμος | Ερντογάν: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων - Πορθητής και Γιαβούζ ξεκινούν τις εργασίες

Διεθνή θέματα - Άμεση Ενημέρωση με Ειδήσεις από όλο τον Κόσμο

Ερντογάν: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων - Πορθητής και Γιαβούζ ξεκινούν τις εργασίες

Ο Τούρκος πρόεδρος , Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του επιστρέφοντας από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της αν. Μεσογείου, υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά ότι «η Τουρκία βρίσκεται εκεί για να προασπίσει τα δικαιώματα των Τούρκων ‘αδελφών’ της».

"Η διαδικασία έχει ξεκινήσει. Από τη μία πλευρά συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή, από την άλλη τα γεωτρύπανά μας έχουν κατευθυνθεί ήδη στην περιοχή. Και ο Πορθητής, και το Γιαβούζ αυτή τη στιγμή ξεκινούν τις εργασίες τους. Εμείς δεν μπαίνουμε στα χωράφια άλλων εκεί" δήλωσε ο Ερντογάν.

"Ειδικά εκεί τα βήματα που κάνουμε είναι για την προστασία των δικαιωμάτων των Τούρκων αδελφών μας στη βόρεια Κύπρο. Εκεί έχουν δικαίωμα όλοι όσοι ζουν στην Κύπρο. Και ποιο είναι αυτό το δικαίωμα; Όλοι τους εκεί έχουν ίσα δικαιώματα, είτε αφορά πετρέλαιο είτε αφορά ο,τιδήποτε άλλο βγαίνει από τη θάλασσα κΠαι εμείς κινούμαστε για να προστατεύσουμε αυτό το δικαίωμά τους" πρόσθεσε.

Πηγή: sigmalive.com | real.gr

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!