19Ιανουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτισμός | LifeStyle | Κατάκολο: Ξετρέλανε μικρούς & μεγάλους το εργαστήρι γλυπτικής με την Αθηνά Γαλανοπούλου στον Πολυχώρο «Agora»

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Κατάκολο: Ξετρέλανε μικρούς & μεγάλους το εργαστήρι γλυπτικής με την Αθηνά Γαλανοπούλου στον Πολυχώρο «Agora»

Ζωγραφίζουμε πετρούλες

& βότσαλα με την αγιογράφο Ρούλα Μπάστα

Εργαστήρι ζωγραφικής σε πέτρες για παιδιά σήμερα Κυριακή στις 6μ.μ. στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο

Ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους το πολύ ιδιαίτερο εργαστήρι κατασκευής γλυπτού με χώμα, άμμο κι άχυρο από την αρχιτέκτονα Αθηνά Γαλανοπούλου. Χωθήκαμε στα χώματα, ήρθαμε κοντά με το φυσικό περιβάλλον, αφεθήκαμε ελεύθεροι, λερωθήκαμε αρκετά, λερώσαμε τα πάντα γύρω μας, επικοινωνήσαμε, γελάσαμε, ξεδώσαμε, ανταλλάξαμε ιδέες και δημιουργήσαμε μια φανταστική χελώνα!

Η εναλλακτική αυτή δράση που έχει να κάνει με τον παραδοσιακό, αλλά και οικολογικό τρόπο κατασκευής και δόμησης (cob building), θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στις 6 μ.μ. έως και τις 10/7, στο γρασίδι του Πολυχώρου «Agora», σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο.

Εντωμεταξύ, σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα η αγιογράφος Βυζαντινών εικόνων και Τοιχογραφιών και Πτυχιούχος Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης Σπυριδούλα Γ. Μπάστα παραδίδει ένα ξεχωριστό εργαστήρι ζωγραφικής σε πέτρες και βότσαλα.

Παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, όσο τα παιδιά θα ευχαριστιούνται παιχνίδι, ενώ αν πεινάσουν, έχουν να επιλέξουν από έναν πλούσιο κατάλογο με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές (από πίτσα, σαλάτες και γευστικά πιάτα μέχρι χυμούς, παγωτά και milkshakes για τα παιδιά). Η κουζίνα του «AgoraRestaurant» θα ενθουσιάσει τόσο όσο και οι δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τους μικρούς επισκέπτες!

Ηλικίες: από 4ετών και πάνω

Κόστος συμμετοχής: €5 με χυμό και 1κομμάτι πίτσα για κάθε παιδί

*Για την καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την προηγούμενη μέρα από τη διεξαγωγή του.

**Καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας και 2η αλλαξιά ρούχων, πιθανόν να μας χρειαστούν:)!

Διοργάνωση: Πλανώδειο

Πληροφορίες: Ηρώ Ρήγα – 6974993605

***Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα events και τις δραστηριότητές μας!

DSC 0929

DSC 0947

DSC 0951

DSC 0958

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!