24Ιανουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτισμός | LifeStyle | Κατάκολο: Εξίταρε τη φαντασία το εργαστήρι ζωγραφικής σε πετρούλες με την αγιογράφο Ρούλα Μπάστα

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Κατάκολο: Εξίταρε τη φαντασία το εργαστήρι ζωγραφικής σε πετρούλες με την αγιογράφο Ρούλα Μπάστα

Συνεχίζεται το εργαστήρι

κατασκευής γλυπτού με χώμα, άμμο κι άχυρο από την αρχιτέκτονα Αθηνά Γαλανοπούλου, την Τετάρτη στις 6μ.μ., στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο

Τη δημιουργικότητα και φαντασία κάθε ηλικίας έβγαλε στην επιφάνεια η αγιογράφος Βυζαντινών εικόνων και Τοιχογραφιών και Πτυχιούχος Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης Σπυριδούλα Γ. Μπάστα, με το ξεχωριστό της εργαστήρι ζωγραφικής σε πέτρες και βότσαλα, το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στον Πολυχώρο «Agora» στο Κατάκολο. Ιδέες, χρώματα, σχέδια και σχήματα ζωντάνεψαν τις πετρούλες, τις οποίες οι συμμετέχοντες, αφού ζωγράφησαν, τις βερνίκωσαν και κράτησαν για ενθύμια. Το εργαστήρι θα επαναληφθεί την Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 7μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Μέχρι τότε, συνεχίζεται την Τετάρτη από τις 6μ.μ. το εργαστήρι κατασκευής γλυπτού με χώμα, άμμο κι άχυρο από την αρχιτέκτονα Αθηνά Γαλανοπούλου. Η εναλλακτική αυτή δράση που έχει να κάνει με τον παραδοσιακό, αλλά και οικολογικό τρόπο κατασκευής και δόμησης (cob building), θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη από τις 6 μ.μ. έως και τις 10/7, στο γρασίδι του Πολυχώρου «Agora» στο Κατάκολο, σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο.

Παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, όσο τα παιδιά θα ευχαριστιούνται παιχνίδι, ενώ αν πεινάσουν, έχουν να επιλέξουν από έναν πλούσιο κατάλογο με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές (από πίτσα, σαλάτες και γευστικά πιάτα μέχρι χυμούς, παγωτά και milkshakes για τα παιδιά). Η κουζίνα του «AgoraRestaurant» θα ενθουσιάσει τόσο όσο και οι δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τους μικρούς επισκέπτες!

Ηλικίες: από 4ετών και πάνω

Κόστος συμμετοχής: €5 με χυμό και 1κομμάτι πίτσα για κάθε παιδί

*Για την καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου, παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την προηγούμενη μέρα από τη διεξαγωγή του.

**Καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας και 2η αλλαξιά ρούχων, πιθανόν να μας χρειαστούν:)!

Διοργάνωση: Πλανώδειο

Πληροφορίες: Ηρώ Ρήγα – 6974993605

***Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για τα events και τις δραστηριότητές μας!

DSC 0969

DSC 0975

DSC 0984

DSC 0990

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!