13Δεκέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης ζωντανεύει το «Ο Πολιτισμός Ενώνει»

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης ζωντανεύει το «Ο Πολιτισμός Ενώνει»

Μετά από ένα επιτυχημένο εγχείρημα το 2016 πολιτιστικών συνεργασιών με άλλα Φεστιβάλ όπως του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με τον τίτλο ο Πολιτισμός Ενώνει, που δημιούργησε ο τότε καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας Γιώργος Βούκανος μαζί με τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, τώρα από το Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης ο συνθέτης ξαναζωντανεύει τη φιλοσοφία των πολιτιστικών συνεργασιών, αυτή τη φορά μαζί με την ΕΡΤ και το ιστορικό Γ Πρόγραμμα, όπου θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 16 Ιουλίου και ώρα 18.00 η συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα Bobblingen με μαέστρο τον Stephan Bergolt και φιλική συμμετοχή την Άντα Αθανασοπούλου.

Η συναυλία είναι ενταγμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και έτσι εγκαινιάζεται μια σειρά πολιτιστικών συνεργασιών με την Ελληνική Ραδιοφωνία και με την υποστήριξη του Διευθυντή του Γ Προγράμματος κ. Πανταζή Τσάρα, προβάλλοντας νέες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις του Φεστιβάλ! Ο Πολιτισμός Ενώνει και στο Γ Πρόγραμμα!

https://press.ert.gr/radio/trito-programma-live-synaylia-sto-stoyntio-c-tis-era-16-07-2019/

fest

voukanos

athanasopoulou

trito

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!