07Δεκέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Lifestyle | Ματούλα Ζαμάνη και Deaf Radio απογειώνουν το 7ο Port Festival!

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Ματούλα Ζαμάνη και Deaf Radio απογειώνουν το 7ο Port Festival!

29, 30 & 31 Ιουλίου, από τις 7:30μ.μ., στο άλσος Κατακόλου

Τρεις μέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του μουσικού φεστιβάλ του Κατακόλου και οι διοργανωτές του, τα μέλη του πολιτιστικού σωματείου «CollectivaArtenativa», προετοιμάζονται πυρετωδώς. Το Portfestival, που μετρά την 8η χρονιά διεξαγωγής, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και πολύς κόσμος κι από περιοχές πέρα από την Ηλεία το περιμένουν με ανυπομονησία.

Το τριήμερο εναλλακτικό φεστιβάλ τέχνης κι αλληλεγγύης, για το οποίο φέτος γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης, θα πραγματοποιηθεί στις 29, 30 & 31 Ιουλίου, στο άλσος Κατακόλου, με ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, εργαστήρια, περιβαλλοντικές δράσεις και δημιουργικές δραστηριότητες από τις ομάδες και τους συλλόγους που συμμετέχουν.

Όπως κάθε χρόνο η είσοδος είναι ελεύθερη, αντί εισιτηρίου συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας & είδη πρώτης ανάγκης για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των 4 Λυκείων του Πύργου και Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τα φετινά συγκροτήματα έρχονται από Αθήνα, Πάτρα, Ναύπακτο, Θεσσαλονίκη και φυσικά από τον Πύργο, μιας και οι διοργανωτές επιθυμούν να αναδεικνύουν τους μουσικούς της περιοχής. Τα μουσικά είδη ποικίλα: Blues, Folk, Rock, Παραδοσιακό, Έντεχνο και Λαϊκό. Κορυφαία ονόματα η Ματούλα Ζαμάνη, η οποία αναμένεται να κάνει μια ανατρεπτική και δυναμική εμφάνιση, και οι DeafRadio, η ελληνική μπάντα που συζητιέται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη!

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν στο Κατάκολο τις μέρες που διεξήχθη το φεστιβάλ περί τους 3.000 επισκέπτες ανά ημέρα. Δε χωρά αμφιβολία ότι το PortFestival, πέρα από την στήριξη που προσφέρει σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, συμβάλλει στην τοπική προβολή και ανάπτυξη.

Στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook(portfestivalkatakolo) θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Το Πρόγραμμα

Δευτέρα 29 Ιουλίου
The Bad Habits
Kimis & Bebis

ΙωάνναΑναγνωστοπούλου & ΑλέξανδροςΤόρης

Τρίτη 30 Ιουλίου
Deaf Radio
Grandmaster Cockroach
GO

Τετάρτη 31 Ιουλίου
Matoula Zamani
Flamarabenco
Όρτσα

Εργαστήρια:

Port News, Ταξιδεύουμε και παίζουμε στις 4 Εποχές, Δημιουργική γραφή, Ζωγραφική σε πετρούλες & βότσαλα, Ακροβατικά με πανιά, Slackline, Bodypainting.

Συμμετέχουν οι εξής ομάδες & σύλλογοι:

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΡΓΟΥ, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους, ΑΡΧΕΛΩΝ-Archelon, theSeaTurtleProtectionSocietyofGreece, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας, Σβούρα Ναύπακτος, Φυσιολατρικός Σύλλογος Φίλων λίμνης Μουριάς και ποταμού Αλφειου, SOS Κυπαρισσιακός - Πρωτοβουλία Τριφυλίας ενάντια στις εξορύξεις Υδρογονανθράκων, ΚοινΣεπ Διώνη, Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας, ΗλειοΤέχνες - Πολιτιστικός & Καλλιτεχνικός Σύλλογος Ν.Ηλείας.

Port Festival 2019 fb

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!