04Απρίλιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτισμός | LifeStyle | Καθημερινές διαδικτυακές προβολές ταινιών από το Φεστιβάλ Ολυμπίας

Lifestyle ειδήσεις και παρασκήνια για την ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

Καθημερινές διαδικτυακές προβολές ταινιών από το Φεστιβάλ Ολυμπίας

Τώρα που τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό μάς κρατάνε υποχρεωτικά μακριά από τους κινηματογράφους και τα κινηματογραφικά φεστιβάλ, το Φεστιβάλ Ολυμπίας σε συνεργασία με το Νεανικό Πλάνο παρουσιάζει επιλεγμένο ποιοτικό κινηματογράφο για παιδιά, νέους και όλη την οικογένεια με αποκλειστικές διαδικτυακές προβολές που ξεκινούν από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και για όσο κρατήσει ο αποκλεισμός.

Συντονιστείτε στο www.facebook.com/olympiafestival/ για το καθημερινό κινηματογραφικό μας εμβόλιο στις 11 π.μ. και στις 6 μ.μ.

Το πρόγραμμα των προβολών ξεκινά με την ταινία του σημαντικού σέρβου σκηνοθέτη Γκόραν Ραντοβάνοβιτς “Ο Θύλακας” (μυθοπλασία, Σερβία-Γερμανία, 2015, 92′).

Σύνοψη: Στο Κόσοβο, κατά τη διάρκεια του πολέμου, η οικογένεια του Nenad ζει σε μια σερβοχριστιανική περιοχή που περιτριγυρίζεται από μια μεγάλη αλβανομουσουλμανική κοινότητα. Όταν πεθαίνει ο αγαπημένος του παππούς, το δεκάχρονο παιδί αποφασίζει ότι πρέπει να του κάνουν κανονική κηδεία, παρότι το κοιμητήριο βρίσκεται έξω από την περιοχή. Η αποστολή του θα τον οδηγήσει πίσω από τις γραμμές του εχθρού, όπου θα βρει φίλους σε απίθανα μέρη.

Η ταινία προβλήθηκε και βραβεύτηκε στο 17ο Φεστιβάλ Ολυμπίας. Περισσότερα στοιχεία για την ταινία στην ιστοσελίδα του Νεανικού Πλάνου.

olympia spiti

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!