17Ιανουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Περιβάλλον | Ο Δήμος Ήλιδας και το Γυμνάσιο Χαβαρίου ενώνουν αύριο τις δυνάμεις τους για την «Ώρα της Γης»

Ειδήσεις και άρθρα για το περιβάλλον τoν καιρό την οικολογία την εξοικονόμηση ενέργειας και τις ανανέωσιμες πηγές

Ο Δήμος Ήλιδας και το Γυμνάσιο Χαβαρίου ενώνουν αύριο τις δυνάμεις τους για την «Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Ήλιδας και το Γυμνάσιο Χαβαρίου ενώνουν αύριο τις δυνάμεις τους για την «Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Γυμνασίου Χαβαρίου ο οποίος πήρε και την πρωτοβουλία, συμμετέχει εφέτος για πρώτη φορά στην Παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών, υπό τον τίτλο «Ώρα της Γης».

Ειδικότερα, η φετινή «Ώρα της Γης» θα πραγματοποιηθεί για μία ώρα στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στο κέντρο της Αμαλιάδας, με ώρα έναρξης στις 20:30 το βράδυ.

Εκείνη την ώρα υπό το φώς των κεριών θα ξεκινήσει και το ξεχωριστό δρώμενο «Flash ΜΟΒ», που με πολύ μεράκι έχουν προετοιμάσει μαθητές του Χαβαρίου.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη εθελοντική συμμετοχική προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη, που ως σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες πάνω σε αυτό το

κρίσιμο θέμα. Για τη χώρα μας η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην θάλασσα, αφού η Μεσόγειος από την οποία βρέχεται απειλείται έντονα από την κλιματική αλλαγή.

Όλοι οι πολίτες είναι καλεσμένοι σε αυτή την ξεχωριστή δράση ευαισθητοποίησης, προκειμένου να στείλουμε μαζί το μήνυμα για την προστασία του πλανήτη μας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα φώτα του σπιτιού σας, να πάρετε το κερί σας και να έρθετε στην πλατεία Αγίου Αθανασίου!

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!