18Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Η Λαϊκή Ενότητα Ηλείας ευχαριστεί τους πολίτες που την υποστήριξαν με την ψήφο τους

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Η Λαϊκή Ενότητα Ηλείας ευχαριστεί τους πολίτες που την υποστήριξαν με την ψήφο τους

Η Λαϊκή Ενότητα Ηλείας ευχαριστεί τους πολίτες που την υποστήριξαν με την ψήφο τους

Η Γ.Σ της ΛΑ.ΕΝ νομού Ηλείας, στην χθεσινή συνεδρίασή της,

εκτίμησε το εκλογικό αποτέλεσμα και ενέκρινε το πρόγραμμα δράσης της, για το επόμενο τρίμηνο.

Η ΛΑ.ΕΝ νομού Ηλείας, ευχαριστεί θερμά τους πολίτες που υποστήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιό μας, απορρίπτοντας τον πολιτικό και συναισθηματικό εκβιασμό και ξεπερνώντας την προσπάθεια τρομοκράτησης από τα συστημικά ΜΜΕ.
Χαιρετίζει τα μέλη και τους φίλους της, που έδωσαν με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, με θάρρος και αξιοπρέπεια, τον δύσκολο αυτόν εκλογικό αγώνα..

Η αγωνιστική προσφορά τους, μας ενισχύει την απόφαση να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της ΛΑ. ΕΝ, υπολείπεται κατά πολύ των προσδοκιών μας..

Σ’ αυτό συνέτειναν προφανείς αντικειμενικοί παράγοντες, οι εκλογές εξπρές που δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης και προβολής των θέσεών μας, τα οικονομικά μέσα, που ήταν πενιχρά και μόνον εκ των ενόντων, το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ που ήταν εχθρικά τοποθετημένο απέναντί μας, το ντόπιο και ξένο κατεστημένο και οι κομματικοί του σχηματισμοί, αλλά και ο αριστερός εμφύλιος.
Στους αντικειμενικούς αυτούς παράγοντες, ήρθαν να προστεθούν ανεπάρκειες, αστοχίες και αδυναμίες μας.

Υποτιμήσαμε την απογοήτευση, που προκάλεσε στον κόσμο του ΟΧΙ η ψήφιση του 3ου Μνημονίου, από τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και οδήγησε χιλιάδες νέους στην αποχή, καθώς και την πίεση που ασκούσαν τα ΜΜΕ, στους αριστερούς πολίτες, με την ψεύτικη, τεχνητή εικόνα ντέρμπι ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, αλλά και τον κίνδυνο να μείνουμε εκτός βουλής.

Γενικότερα προβλήματα φυσιογνωμίας και ταυτότητάς μας ,έπαιξαν το ρόλο τους.

Η προβολή της εναλλακτικής ριζοσπαστικής μας πρότασης, για τερματισμό της λιτότητας, αναδιανομής του πλούτου, ρήξης με το τραπεζικό κατεστημένο, την ευρωζώνη και τα συστημικά ΜΜΕ και τα αντιλαϊκά μέτρα του 3ου Μνημονίου δεν μπορέσαμε να τα εμπεδώσουμε στους πολίτες.
Στο χρονικό διάστημα των 28 ημερών, από τον κομματικό μας σχηματισμό, ως τις εκλογές, συσπειρώσαμε γύρω μας, έναν πολύ αξιόλογο αριθμό έμπειρων αγωνιστών και νέων ανθρώπων, που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της προσπάθειάς μας.
Το 3ο μνημόνιο θα προκαλέσει νέες καταστροφές σύντομα, με τα βαρύτατα μέτρα στο ασφαλιστικό, τη φοροεπιδρομή, τους πλειστηριασμούς, τις ιδιωτικοποιήσεις, το ξεπούλημα των λιμανιών και γενικά του εθνικού μας πλούτου.

Η ΛΑ.ΕΝ, απευθύνεται χωρίς προκαταλήψεις σε όλους τους αριστερούς πολίτες, τους προοδευτικούς, τους ριζοσπάστες και τους κομμουνιστές , για την ευρύτερη δυνατή ενότητα δράσης, στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, καθώς και για την ανταλλαγή απόψεων, για το παρόν και το μέλλον της μαχόμενης Αριστεράς.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!