18Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Δεν θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές με τους ΑΝΕΛ ανακοινώνει ο Νικολόπουλος

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Δεν θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές με τους ΑΝΕΛ ανακοινώνει ο Νικολόπουλος

Φούντωσαν τα σενάρια για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νίκου Νικολόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λόγω της πρόσκλησης που απεστάλη από το γραφείο του προς τους πολιτικούς συντάκτες για συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει αύριο σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Όπως διευκρίνισαν πάντως στενοί συνεργάτες του κ. Νικολόπουλου στο star.gr, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, δεν προτίθεται να ανακοινώσει αύριο την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ. Θα ανακοινώσει όμως ότι το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα Ελλάδος, στο οποίο ηγείται, θα κατέλθει αυτοδύναμο στις επόμενες εκλογές και όχι ως συνεργαζόμενο με τους ΑΝΕΛ.

Ενδιαφέρον θα έχει βέβαια σε αυτή την περίπτωση, της… προαναγγελθείσας διακοπής της συνεργασίας, πώς θα αντιδράσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Κρίσιμη παράμετρος πάντως είναι ότι οι ΑΝΕΛ διαθέτουν 11 βουλευτές και στην περίπτωση που πέσει η δύναμή τους κάτω από τους 10 δεν θα αναγνωρίζονται πλέον ως κοινοβουλευτική ομάδα, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.star.gr

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!