22Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Ευχαριστήριο ΚΙΝΑΛ Ηλείας για τις εκλογές

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Ευχαριστήριο ΚΙΝΑΛ Ηλείας για τις εκλογές

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Ηλείας που μας τίμησανμε την ψήφο τους.

Οι 13.816 ψήφοι με ποσοστό 14,79%, που είναι το πέμπτο καλύτερο πανελλαδικά, εξασφάλισαν την συνέχεια της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του κόμματος και από την Ηλεία.

Η επιτυχία του Κινήματος Αλλαγής που αύξησε τις δυνάμεις του μέσα σε κλίμα πόλωσης, το κατατάσσει στην τρίτη θέση και στο κέντρο της πολιτικής σκηνής.
Αυτό του προσθέτει αυξημένα καθήκοντα και ρόλο σε σύνθετες και δύσκολες συνθήκες.

Η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίση, και χρειάζεται υπεύθυνη, ουσιαστική, προοδευτική και προγραμματική αντιπολίτευση, για τις αναγκαίες και δίκαιες μεταρρυθμίσεις ώστε να μπει στον δρόμο της ανάτασης. Για την υπεράσπιση των συλλογικών λαϊκών συμφερόντων βασισμένη στην εθνική συνεννόηση.
Επιπλέον σε αυτό το πλαίσιο θα κριθούν και, ποιοτικά οι ανακατατάξεις για τον χώρο, όχι με συνθήματα και ιδεοληψίες του παρελθόντος αλλά με βάση τις αρχές της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Ευχαριστούμε τους φίλους τα μέλη και τα στελέχη που έδωσαν με επιτυχία την μάχη των εθνικών εκλογών.
Χαιρετίζουμε τους υποψήφιους, παλιότερους και νεότερους, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να διασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο βουλευτή Γιάννη Κουτσούκο για την καλή συνεργασία και την προώθηση των ζητημάτων της Ηλείας και όχι μόνον. Θα συναντηθούμε σίγουρα σε άλλες θέσεις.

Τέλος να συγχαρούμε τον νέο βουλευτή μας Μιχάλη Κατρίνη, να του ευχηθούμε δύναμη και καλή επιτυχία. Αναλαμβάνει σε δύσκολες συνθήκες για την χώρα και την Ηλεία. Έχουμε την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα. Θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας ώστε να επιτελέσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το έργο του.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας.

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!