06Δεκέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Κόντρα Λαζαρίδη – Κατρίνη στον «αέρα»! «Αυτά όχι σε μένα» - «Να ακούτε την κριτική, μην έχετε το ‘’σύνδρομο Γεωργιάδη’’»

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Κόντρα Λαζαρίδη – Κατρίνη στον «αέρα»! «Αυτά όχι σε μένα» - «Να ακούτε την κριτική, μην έχετε το ‘’σύνδρομο Γεωργιάδη’’»

Έντονη διαφωνία είχαν ο βουλευτής Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης με τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριο Λαζαρίδη, στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος 07.00», με αφορμή το Προσφυγικό.

Η συζήτηση «άναψε» όταν ο κ. Λαζαρίδης διέκοψε τον κ. Κατρίνη κατά τη συζήτηση για το προσφυγικό. «Να μάθετε να ακούτε την κριτική κ. Λαζαρίδη. Δεν είστε "σωτήρες". Μην έχετε το "σύνδρομο Γεωργιάδη" να νομίζετε ότι τα κάνετε όλα τέλεια. Και να μας ξεκαθαρίσετε αν θέλετε Κέντρο Φιλοξενίας στην Καβάλα γιατί έχετε πει ότι διαφωνείτε. Αυτό απηχεί τη θέση της Νέας Δημοκρατίας;», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κατρίνης. Τότε ο κ. Λαζαρίδης είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ: «Κύριε Κατρίνη αυτά δεν θα τα κάνετε σε μένα». «Με απειλείτε; Ποιος είστε; Είστε υπεράνω κριτικής; Χαλαρώστε λίγο τον τόνο της φωνής σας…», απάντησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!