15Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Σημαντικός ο Εκπαιδευτικός και στρατιωτικός ρόλος της ΣΕΤΤΗΛ»

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Σημαντικός ο Εκπαιδευτικός και στρατιωτικός ρόλος της ΣΕΤΤΗΛ»

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Ενημέρωσε τον Δκτή και το προσωπικό της Μονάδας για την πρόσφατη συνάντησή του με τον Υπουργό Εθν. Άμυνας

Τη Στρατιωτική Μονάδα της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, και είχε συνεργασία με τον Διοικητή της κ. Μπλούνα, όπως και με τα στελέχη, το υπόλοιπο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό ενώ συνομίλησε και με οπλίτες.

Ο κ. Νικολακόπουλος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά για τις εγκαταστάσεις αλλά και για τις δυνατότητες της Μονάδας ενώ με την σειρά του αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Υπουργό Εθν. Άμυνας τον κ. Παναγιωτόπουλο.

Στόχος όπως υποστήριξε ο Ηλείος βουλευτής είναι η ενίσχυση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της Μονάδας και στάθηκε ιδιαίτερα στον ιδιαίτερο εκπαιδευτικό της ρόλο που πρέπει να στηριχθεί από όλους.

Ο ίδιος μάλιστα δεσμεύθηκε για τη συνέχιση της προσπάθειάς του, ώστε όχι μόνο να μην διαταραχθούν οι συνθήκες του στρατοπέδου αλλά να υπάρξει συγκροτημένη πρωτοβουλία για την περαιτέρω βιωσιμότητά του.

Δήλωσε επίσης ότι έρχεται αρωγός και στην προσπάθεια του Συλλόγου Εργαζομένων που κάθε φορά κατά κοινή παραδοχή δίνει έναν δικό του ξεχωριστό αγώνα διαμηνύοντας σε όλους την χρησιμότητα της ΣΕΤΤΗΛ καθώς και την ανάγκη χρηματοδοτήσεων για την εφαρμογή σχετικών Εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Να σημειωθεί ότι παρέλαβε και υπόμνημα του Συλλόγου σύμφωνα με το οποίο μεταξύ άλλων ζητείται η ενεργοποίηση του ΚΕΚ/ΣΕΤΤΗΛ για προγράμματα κατάρτισης ενηλίκων αφού εκεί υπάρχει η ανάλογη εργαστηριακή ή υλικοτεχνική υποδομή, την ευρύτερη εκπαίδευση οπλιτών στις τηλεπικοινωνίες, καθώς και την εξειδικευμένη εκπαίδευση προσώπων, την αξιοποίηση εκτάσεων του στρατοπέδου (όπως αυτό για τη Στρατιωτική Λέσχη, που είναι δωρεά της Μητρόπολης) και την ένταξη της Μονάδας σε προγράμματα ενεργειακής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης.

4e461b07-62b5-4d0c-96cf-a6f592ac744e

ab121660-3678-4ccb-aa70-14f5f562ebdf

b7c5a9d9-1bdf-4320-afba-61c8002020d7

b35932a3-1c61-4fec-a975-a9c4c68210bb

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!