07Απρίλιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Αυγερινοπούλου: Συνασπισμός δυνάμεων για το Χρυσοχώρι

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Αυγερινοπούλου: Συνασπισμός δυνάμεων για το Χρυσοχώρι

Κύκλο συνομιλιών με συμπατριώτες

της έχει ξεκινήσει η Ηλεία Βουλευτής, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ώστε να βοηθήσει τις υποδομές και τα ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τους συμπατριώτες της στο Χρυσοχώρι του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλίας, από όπου κατάγεται και ο πατέρας της.

Η κα Βουλευτής σε συνεργασία με το Δήμαρχο Ζαχάρως -Φιγαλίας, τη Πρόεδρο του Χωριού, επιφανείς συμπατριώτες της, όπως την κα Τούλα Κυριακοπούλου, Πρόεδρο του Συλλόγου Χρυσοχωριτών, τα Μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, αλλά και μεμονωμένα μέλη, όπως τον γνωστό πολιτικό μηχανικό, κ. Νικηφόρο Κυριακόπουλο, συνασπίζουν δυνάμεις για να δώσουν λύση στα ζητήματα του χωριού, όπως για παράδειγμα την επέκταση του Νεκροταφείου του χωριού που έχει φτάσει στα όρια της χωρητικότητάς του, τη βελτίωση του δρόμου προς το παλαιό Χρυσοχώρι, το οποίο με αυτή την υποδομή θα μπορέσει να πάρει πνοή, και την ενίσχυση του υπάρχοντος κοινοτικού γραφείου. Παραμένει, δε, πάντα σε σημαντική προτεραιότητα η ολοκλήρωση της ανάδειξης του σημαντικού αρχαιολογικού μνημείου και του ευρύτερου αρχαιολογικού χώρου, καθώς και της προσβασιμότητάς του στο αρχαίο Αίπυ.

Η Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου δήλωσε:

«Η ανάδειξη της υπαίθρου είναι βασική μου προτεραιότητα, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας της ζωής στα ορεινά χωριά σε όλη την Ηλεία και με ιδιαίτερη συγκίνηση προωθώ αυτές τις δράσεις και στα πατρώα εδάφη που είναι και το χωριό του παππού μου και των συγγενών μου. Κατά το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσω και σχετικές πρωτοβουλίες και σε άλλα χωριά της Ηλείας».

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!