20Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Τεχνολογία | Δωρεάν χρόνος ομιλίας, μηνύματα και Internet από Cosmote, Vodafone και hellas online

Τελευταία νέα ειδήσεις ενημέρωση για την τεχνολογία, διαδίκτυο υπολογιστές κινητά smartphones

Δωρεάν χρόνος ομιλίας, μηνύματα και Internet από Cosmote, Vodafone και hellas online

Δωρεάν χρόνος ομιλίας, μηνύματα και Internet από Cosmote, Vodafone και hellas online

Δωρεάν χρόνο ομιλίας και δωρεάν μηνύματα καθώς και επιπλέον χρόνο πλοήγησης στο ίντερνετ προσφέρουν στους Ελληνες καταναλωτές η Cosmote, η Vodafone και η hellas online μέχρι τις 7 Ιουλίου (που θα παραμείνουν κλειστές οι τράπεζες).

Οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες με στόχο να στηρίξουν τους συνδρομητές τους, ιδιώτες και επαγγελματίες ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε προσφορές και συγκεκριμένα :

- Η Cosmote παρέχει σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, εντελώς δωρεάν 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και 400 ΜΒ για πλοήγηση στο internet. Η προσφορά ισχύει από 1η Ιουλίου μέχρι και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go.

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και COSMOTE Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές Καρτοκινητής ή ΚαρτοΣυμβολαίου.

- Η Vodafone και η hellas online ανακοίνωσαν χθες ότι παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς όλους καθώς και 300 ΜΒ για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου καθώς επίσης σε όλους τους συνδρομητές hellas online, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου. Παράλληλα προσφέρουν σε όλες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για το ίδιο διάστημα. imerisia.gr

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!