19Ιανουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Τεχνολογία | Συναγερμός για το iPhone 8 Plus: Πρήζεται η μπαταρία και το κινητό ανοίγει στα δύο -Περιστατικό και στην Ελλάδα

Τελευταία νέα ειδήσεις ενημέρωση για την τεχνολογία, διαδίκτυο υπολογιστές κινητά smartphones

Συναγερμός για το iPhone 8 Plus: Πρήζεται η μπαταρία και το κινητό ανοίγει στα δύο -Περιστατικό και στην Ελλάδα

Συναγερμός για το iPhone 8 Plus: Πρήζεται η μπαταρία και το κινητό ανοίγει στα δύο -Περιστατικό και στην Ελλάδα

Προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει και πάλι η Apple, καθώς όλο και πληθαίνουν οι αναφορές για iPhone 8 Plus που ανοίγουν στα δύο. Μάλιστα περιστατικό έχει σημειωθεί και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το iefimerida.gr, όλοι οι χρήστες ανέφεραν πως χωρίς να έχουν κάνει κάτι, τα κινητά τους άνοιξαν στα δύο εξαιτίας της μπαταρίας που «έσκασε».

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύει ο Guardian, παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί σε Ιαπωνία, Ταϊβάν, Καναδά και Ελλάδα.

Μάλιστα, στην χώρα μας ο κάτοχος του iPhone ανέφερε πως αφού αγόρασε την συσκευή και την ξεπακέταρε, την άφησε όλο το βράδυ να φορτίσει και το πρωί την βρήκε ανοιγμένη στα δύο με την οθόνη να έχει ξεκολλήσει από την υπόλοιπη συσκευή.

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, το γεγονός ότι υπάρχουν μέχρι στιγμής 8 περιστατικά που έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σημαίνει πως μπορεί να μην είναι απλά μία κακή παρτίδα από iPhone 8 Plus.

Μπορεί βέβαια οι παραπάνω ζημιές να οφείλονται και στη κακή μεταφορά των συσκευών, αλλά σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα, καθώς υπήρχαν ελαττωματικές συσκευές και στο iPhone 6.

adi6

adi708

Φωτογραφίες: Twitter

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!