13Δεκέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Τεχνολογία | Fortnite: Κλείνει η «μαύρη τρύπα», έρχεται το Chapter 2

Τελευταία νέα ειδήσεις ενημέρωση για την τεχνολογία, διαδίκτυο υπολογιστές κινητά smartphones

Fortnite: Κλείνει η «μαύρη τρύπα», έρχεται το Chapter 2

Σύντομα θα είναι

στη διάθεση των χρηστών ένας ολοκαίνουργιος χάρτης

Τέλος στην αγωνία των gamers σε όλο τον κόσμο δίνει η εταιρεία που δημιούργησε το Fortnite, Epic Games, καθώς το νέο update του παιχνιδιού μόλις κυκλοφόρησε, σύμφωνα με δεκάδες αναφορές.

Το νέο trailer του παιχνιδιού έχει διαρρεύσει και έτσι επιβεβαιώθηκε ότι ο τίτλος θα αλλάξει ονομασία σε Fortnite Chapter 2.

Θεωρείται, λοιπόν, δεδομένο ότι σύντομα θα είναι στη διάθεση των χρηστών ένας ολοκαίνουργιος χάρτης.

Tο Fortnite, το πιο διάσημο online videogame του κόσμου ολοκλήρωσε τη δέκατη σεζόν του ρίχνοντας «μαύρο» και προκαλώντας την έκπληξη και την ανησυχία εκατομμυρίων παικτών στον κόσμο για το εάν θα υπάρξει συνέχεια ή απλά έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Στο εντυπωσιακό φινάλε, ένας τεράστιος αστεροειδής, καταστρέφει το νησί όπου αγωνίζονται οι παίκτες.

Το θεαματικό φινάλε προκάλεσε πανικό, καθώς οι εκατομμύρια χρήστες του Fortnite δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να παίξουν... Το Fortnite διέγραψε επίσης όλα τα tweets του και απλά προέβαλε ένα live stream μια μαύρης τρύπας στο Twitter.

Περισσότεροι από 200 εκατοµµύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσµο το 2018 έπαιξαν το βιντεοπαιχνίδι. Ανάµεσα σε αυτούς και πάρα πολλά παιδιά, ενώ αρκετοί έχουν εμφανίσει σημάδια εξάρτησης.

ethnos.gr

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!