13Δεκέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Τεχνολογία | "Ο κόσμος του Διαδικτύου μπορεί να γίνει καλύτερος για όλους" - Δωρεάν ημερίδα στον Πύργο

Τελευταία νέα ειδήσεις ενημέρωση για την τεχνολογία, διαδίκτυο υπολογιστές κινητά smartphones

"Ο κόσμος του Διαδικτύου μπορεί να γίνει καλύτερος για όλους" - Δωρεάν ημερίδα στον Πύργο

Δωρεάν ημερίδα για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου στον Πύργο Ηλείας, με την υποστήριξη της COSMOTE

  • Διοργανωτής της ημερίδας είναι το CSIi
  • Βασικός εισηγητής ο πρόεδρος του CSIi, Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκη
  • Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας

Στις 23 Οκτωβρίου, βάζουμε έναν στόχο: να ενημερωθούν γονείς και παιδιά για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο Πώς;

Η απάντηση βρίσκεται στην ημερίδα από το Cyber Security International Institute (CSIi), που θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Το κοινό θα ενημερωθεί για την ορθή χρήση της τεχνολογίας και την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο . Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τα παιδιά τους, ώστε να υιοθετήσουν μία υγιή διαδικτυακή συμπεριφορά, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες με μέτρο.

Βασικός εισηγητής της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ και Πρόεδρος του CSIInstitute Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος θα ενημερώσει γονείς και παιδιά, για την ορθή χρήση της τεχνολογίας, την ασφαλή πλοήγηση στο Internet, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών. Φαινόμενα όπως το cyberbullying, ο διαδικτυακός εθισμός και η εκδικητική πορνογραφία που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν έξαρση θα αναλυθούν από την Κλινική Εγκληματολόγο και Διευθύντρια του CSI Institute, Kαλλιόπη Ιωάννου

Το CSI Institute έχει ξεκινήσει έναν κύκλο ενημερώσεων για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Στην πρώτη ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο, ο κ. Σφακιανάκης εξήγησε φαινόμενα όπως το cyberbullyingκαι ο εθισμός, ενώ έδωσε και πρακτικές συμβουλές για την ορθή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την προστασία κωδικών. Οι επόμενες ενημερωτικές ημερίδες θα διεξαχθούν σε Αθήνα, Ξάνθη, Χανιά και Δράμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις δράσεις τουCSI Institute εδώ.

Η COSMOTE στηρίζει τις ημερίδες του CSIInstitute στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, ώστε γονείς και παιδιά να απολαμβάνουν τα οφέλη της ψηφιακής τεχνολογίας με ασφάλεια.

Σας περιμένουμε στον Πύργο, στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Μανωλοπούλου 47), στις 23 Οκτωβρίου, στις 18:00.

Γιατί η καλύτερη πρόληψη είναι πάντα η ενημέρωση.

cosmote poster

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!