22Οκτώβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Υγεία | Ιατρικοί Σύλλογοι Πύργου-Ολυμπίας και Αμαλιάδας: Συμπαράσταση στον αγώνα των φαρμακοποιών

Ειδήσεις και θέματα υγείας διατροφής και ομορφιάς. Συμβουλές για υγεία και ευεξία

Ιατρικοί Σύλλογοι Πύργου-Ολυμπίας και Αμαλιάδας: Συμπαράσταση στον αγώνα των φαρμακοποιών

Ιατρικοί Σύλλογοι Πύργου-Ολυμπίας και Αμαλιάδας: Συμπαράσταση στον αγώνα των φαρμακοποιών

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι Πύργου-Ολυμπίας και Αμαλιάδας συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα των φαρμακοποιών σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων.

Καταγγέλουμε την κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζοντας τα μνημονιακά «προαπαιτούμενα» συστηματικά και επιδέξια, υποβιβάζει το φάρμακο σε καταναλωτικό είδος και το παραδίδει εν λευκώ στα καρτέλ των πολυεθνικών.

Εξάλλου το ιατρικό σώμα στο σύνολό του έχει πρώτο υποστεί την «απελευθέρωση» του επαγγέλματος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των πολιτών, όπως επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά τις μνημονιακές περικοπές στο δημόσιο σύστημα υγείας και την γνωστή υποβάθμισή του τα πέντε τελευταία χρόνια των μνημονίων.
Θεωρούμε ότι όλοι οι υγειονομικοί έχουμε καθήκον να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές που μέρα με τη μέρα αποδομούν το σύστημα υγείας στο σύνολό του, υποβαθμίζουν το ρόλο των λειτουργών της υγείας και προσπαθούν να εφαρμόσουν τριτοκοσμικές λογικές.

Οι Πρόεδροι

Κατσαρός Νίκος
Τσαούσης Κώστας

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!