22Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Υγεία | Δημήτρης Θεοδωρόπουλος: «Η υγεία στην Ηλεία: Νοσοκομείο Αμαλιάδας... Η μεγάλη παρεξήγηση»

Ειδήσεις και θέματα υγείας διατροφής και ομορφιάς. Συμβουλές για υγεία και ευεξία

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος: «Η υγεία στην Ηλεία: Νοσοκομείο Αμαλιάδας... Η μεγάλη παρεξήγηση»

Το έργο κρατά καιρό

Μη το ξανάλεμε

Τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν αυτό που πρέπει από την στιγμή που τους δίνεται η ευκαιρία

Δηλώσεις περιγραφές και πάλι δηλώσεις και πάλι περιγραφές

Το έργο κάθε φορά παίζεται ακριβώς το ίδιο με μερικές ασήμαντες διαφορές αλλά πάντα με μελετημένες δραματικές κορυφώσεις.

Και εδώ είναι η μεγάλη παρεξήγηση

Κανείς δεν έχει σκεφτεί ακόμη να καλύψει αυτό το θέμα και αυτό το θέαμα από την θεατρική του πλευρά

Να εντάξει όλα αυτά τα δρώμενα εφημερίες, μετακινήσεις γιατρών, αξονικούς, δηλώσεις, συγκεντρώσεις και «κινητοποιήσεις» στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαλιάδας και να προβληθούν ως τέτοια.

Από την στιγμή που μέχρι αυτήν την σήμερα η πόλη είναι φτωχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ειδικά την χειμωνιάτικη περίοδο καλό είναι αυτές οι παραστάσεις να προβληθούν όπως πρέπει να προβληθούν

Ένας λόγος παραπάνω από την στιγμή που όλοι ανεξαιρέτως οι πρωταγωνιστές έχουν κάνει και κάνουν μια συγκινητική προσπάθεια να παρουσιάσουν ένα άρτιο θέαμα για το οποίον είναι κρίμα ότι δεν υπάρχει μέχρι αυτήν την στιγμή η λαϊκή αποδοχή που τους πρέπει ….

Ποτέ όμως δεν είναι αργά

Ίσως η παράσταση του Σαββάτου που είχε και σαν queststarτο κο Διοικητή να είναι μια καλή ευκαιρία να μπει η σειρά αυτών των δρώμενων στην κανονική τους διάσταση και να γίνει η προβολή που τους πρέπει.

Εμείς από την πλευρά μας σαν κοινό, από την στιγμή που αρθεί αυτή η παρεξήγηση δεν θα έχουμε κανέναν λόγο να μην μετέχουμε ενεργά…..

Γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!